Pakketilbud DM3 + TIO1608-D2 96kHz sampling rate, 16/8 kanaler

Pakketilbud DM3 + TIO1608-D2

96kHz sampling rate, 16/8 kanaler

Varenr: 114710
36 898,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseDokumenter
Beskrivelse

Ordet "kompakt" blir ofte assosiert med begrensninger, og innen lydforsterkningens verden antyder det ofte kompromisser i funksjonalitet, tilkoblingsmuligheter eller lydkvalitet, og noen ganger alle tre. Frem til nå har valget av en kompakt konsoll nesten alltid handlet om hva du er villig til å ofre for å få de nødvendige funksjonene i den tilgjengelige plassen. Den nye DM3-serien med miksepulte bryter denne stereotypen ved å tilby enestående lydkvalitet, rask og enkel oppsett og drift, samt profesjonelle funksjoner for live-lyd, strømming og live- eller hjemmeopptak og musikkproduksjon – en kombinasjon som ikke kan matches av noen annen miksepult i denne størrelsen. I en stadig skiftende verden som stadig presenterer nye utfordringer og muligheter, gir DM3-miksepultene deg kraften og fleksibiliteten til å gjøre mer enn du noen gang har forestilt deg med en kompakt digital miksepult.

 

DM3 er en kompakt Dante-utstyrt digital miksepult med allsidige funksjoner som gjør den perfekt for et bredt spekter av bruksområder. DM3 gir enestående lydkvalitet, rask og enkel oppsett og drift, samt profesjonelle funksjoner.

 

  • 8 + 1 fader-konfigurasjon
  • 9-tommers multi-touch-skjerm
  • Inngangskanaler: 16 mono + 1 stereo + 2 FX-retur
  • Busser: 1 Stereo, 6 Mix, 2 FX, 2 Matrix (Støtter inngang til matrix)
  • Lokal I/O: 16 Mic/Line (12 XLR + 4 XLR/TRS Phones Combo) innganger og 8 (XLR) utganger
  • Dante: 16 innganger og 16 utganger
  • USB: 18 innganger og 18 utganger
  • 18 effekter og GEQ på Mix 1-6 og Stereo-kanaler
  • Samplingsfrekvens: 48 kHz/96 kHz
  • Dimensjoner (B x H x D): 320 mm × 140 mm × 455 mm
  • Nettovekt: 6,5 kg

 

    Tio1608-D2

Enkel, allsidig, høydefinisjons Dante Stagebox

Tio1608-D2 er en Dante-kompatibel I/O-rack utstyrt med 16 mik/linje-innganger og 8 linje-utganger. Den kan styre gevinst fra TF Series og DM3-konsoller på avstand, noe som gjør det mulig å bygge et enkelt stagebox-system. Den allsidige Tio1608-D2 støtter også 96k, noe som gjør den perfekt for bruk som en I/O-rack i store installasjoner med produkter som RIVAGE PM eller DME7.

Dantes allsidighet og skalerbarhet

Dante-lydnettetverksstandarden brukes i DM3- og TF-serien, så vel som i CL- og QL-digitale miksere. Disse konsollene kan fritt kombineres med Tio1608-D2 eller et R-seriens I/O-rack for å skape et system som passer den nødvendige skalaen og budsjettet. Patching kan aktiveres via "Dante Controller" mens Remote HA kan styres av "R Remote"-programvaren.

Vær oppmerksom på at Remote HA på Tio1608-D2 bare kan implementeres via Primary-porten. Fjernstyring av HA for Tio1608D2 er ikke tilgjengelig på sekundærnettet, selv når produktet brukes i kombinasjon med en TF- eller CL/QL-konsoll.

En sceneboks som forbedrer bekvemmeligheten til konsollen din

En sceneboks som forbedrer bekvemmeligheten til konsollen din

Tio1608-D2 er den ideelle sceneboksen for bruk med TF-serie eller DM3. TF-serien kan bruke det valgfrie NY64-D-utvidelseskortet for å koble til opptil tre Tio1608-D2-enheter, mens DM3 kan koble til en enkelt enhet.

Å koble konsollen og Tio1608-D2 sammen med en lett og holdbar CAT5e Ethernet-kabel i en skjøteledning gir lav latens, høykvalitets lydoverføring uten den tidkrevende transporten og installasjonen som kreves ved bruk av analoge slanger.

Dante High Reliability Network Audio Protocol

Dante har blitt adoptert av ledende produsenter og profesjonelle innen lydforsterkningsindustrien for sin lave jitter, lav latens og høye samplingsnøyaktighet. Ved hjelp av Tio1608-D2 kan du enkelt konfigurere et høyt ytelses Dante-scenebokssystem med lite eller ingen IT-nettverkskunnskap. Takket være fleksibiliteten i Dante-nettverksprotokollen kan TF Series eller DM3 kobles til et omfattende utvalg av Dante-utstyr som R Series I/O-rack.

Rask og enkel konfigurasjon

TF Series og DM3 er utstyrt med funksjoner for automatisk konfigurering av nettverksinnstillinger og lydpatching-tilkoblinger, noe som gjør systemkonfigurasjonen enkel. Etter at du har konfigurert enhets-ID'en og QUICK CONFIG-bryterne fra frontpanelet til Tio Rack, lar QUICK CONFIG-funksjonen på TF Series eller AUTO CONFIG-funksjonen på DM3 deg fullføre oppsettet ved ganske enkelt å koble konsollen og Tio Rack med en Ethernet-kabel. Slå på strømmen og du er klar til å gå!

*Sett QUICK CONFIG-bryteren til PÅ når du bruker Quick CONFIG på TF Series, og til AV når du bruker AUTO CONFIG på DM3.

Enkel og fleksibel inngangsvalg

Når grunnkonfigurasjonen er fullført kan du enkelt tilordne innganger som passer best til systemoppsettet ditt. Alle innganger kan tilordnes ensartet til Tio Rack i en øyeblikk fra TF Series INPUT-skjermmenyen eller PATCH-skjermen på en DM3. Brukere kan også endre hver inngang for å motta signal fra flere steder, noe som gjør effektiv bruk av alle innganger mulig.

Rekalerbare D-PRE-forforsterkere

Tio1608-D2 arver den naturlige, musikalske sensibiliteten som vi forfulgte i utviklingen av TF-serien. Mekanisk konstruksjon, kretskortlayout, strømforsyning, jording og delutvalg har alle blitt utført med en grundig oppmerksomhet til detaljene og kvaliteten, kombinert med uttømmende ytelsestester og lyttetester på hvert utviklingsstadium. Tio1608-D2 har de samme påkallende D-PRE-mikrofonforforsterkerne som TF-serien for å gi en konsistent, naturlig, musikalsk lyd i hele systemet.

Systemeksempel med DM3

Tio1608-D2 lar deg enkelt koble til en DM3 digital miksesystem. Systemoppsett bruker Plug In & Play-metoden. Bare koble Cat5e-kabel, velg enhets-IDene og systemet er klart. Remote HA-kontroll er tilgjengelig via Cat5e. StageMix App lar deg fjernkontrollere konsollen trådløst fra arenaen, scenen eller publikum etc.

Dokumenter
48908