MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll MA grandMA3 Full-Size CRV Full-size CRV-konsoll

MA grandMA3 Full-Size CRV

Full-size CRV-konsoll

Varenr: 4010501
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (19 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse
grandMA3 full-size CRV-konsoll

grandMA3 full-size CRV-konsoll

grandMA3 full-size CRV (Control Room Version)-konsollen er flaggskipet i serien, men leveres uten monitervingen. Designet for bruk i kontrollrom der siktlinjer kan være utfordrende, har grandMA3 full-size CRV 3 eksterne skjermporter for å lette plasseringen av eksterne berøringsskjermer fra tredjeparter uten å kompromittere grandMA3 full-size-konsollens funksjonalitet.

Den tildelbare tilpassede sonen og et dedikert hovedområde gir fingertupp-tilgang til kraftig funksjonalitet. Legg til de 120 fysiske playbacks og 16 tildelbare x-keys, og grandMA3 full-size-konsollen tilbyr den mest fleksible avspillingsplattformen MA Lighting noensinne har produsert.

grandMA3 full-size CRV-konsollen inkluderer 20 480 kontrollparametere som standard, noe som sikrer at den er den perfekte grunnplattformen for verdens mest prestisjefylte underholdningsbelysningsprogrammer. Systemstørrelsen kan skaleres til 250 000 parametere med bruk av ekstra grandMA3-prosesseringsenheter.

De tre brevskjermskjermene er kontekstavhengige og dedikert til å gi tilbakemelding og alternativer for grandMA3-konsollens avspillings- og kodermaskinvare.

grandMA3 full-size CRV er kompatibel med grandMA2- og grandMA3-programvare. Maskinvaren er ergonomisk optimalisert og kan betraktes som en stille versjon som standard.

grandMA3-lysreguleringskonsollene tilbyr et friskt brukergrensesnitt med et optimalisert kommandoområde for intuitiv og rask tilgang.

grandMA3-konsollene har doble koder som gir brukere intuitiv kontroll over ekstra funksjoner og funksjoner. Funksjonskartlegging av de doble kodene vil være tilpassbar, noe som letter bruken og raskere programmering.

Langvarige motoriserte avspillingsfadere brukes over hele grandMA3-konsollområdet. Faderne inneholder et fargeendrende lys. Alle avspillinger har direkte tilgang til knappetrykk samt intensitets- og timingendringer takket være de nye roterende RGB-bakbelyste kodene.

grandMA3-operativsystemet er helt nytt og er designet for å føles mer innbydende for nye konvertere uten å fremmedgjøre eksisterende grandMA-programmerere. Omfattende tilbakemeldinger fra brukerne er inkorporert for å sikre at den nye funksjonaliteten adresserer MA-familiens reelle behov.

Den grunnleggende syntaksen til grandMA2 er bevart og utvidet for å lette den nye funksjonaliteten.

grandMA3-programvaren har en elegant ny systemarkitektur som inkorporerer ny fixture-, funksjons- og effektbehandling i sitt hjerte. Disse banebrytende konseptene fra toppindustriens visjonærer presenteres innenfor et raffinert brukergrensesnitt og er designet for å gjøre praktiske oppgaver mer intuitive. Valg av armaturer, justering av verdier, lagring av forhåndsinnstillinger og avspilling av køer bør alle føles kjent, men forbedret i mange detaljer av prosessen.

Bedre oversikt, raskere tilgang og mer nøyaktig informasjon vil skape en forbedret brukeropplevelse i programmering og improvisering av et show.

Fixtureinformasjonen er nå generisk og tillater enklere deling av programmerte data mellom armaturer. Vi støtter også det nye GDTF (General Device Type Format) natively, noe som tillater armaturprodusenter å sikre at deres egne armaturer styres som tiltenkt.

All informasjon om gjeldende programvareversjon finnes på https://www.malighting.com/special/grandma3-software/.

Last ned den gratis grandMA3-programvaren her: https://www.malighting.com/downloads/products/grandMA3

Funksjoner

  • Sanntidskontroll for opptil 250 000 parametere per økt i forbindelse med grandMA3-prosesseringsenheter
  • 6 DMX-utganger, 1 DMX-inngang
  • 3 interne brevskjermer med berøring
  • 2 interne berøringsskjermer med flere berøringer
  • 5 eksterne berøringsskjermer kan tilkobles
  • 2 flerbruksnivåhjul
  • 2 flerbruksenkelkoder
  • 71 roterende RGB-bakbelyste koder
  • 5 bakbelyste doble koder
  • 30 bakbelyste motoriserte 60 mm fadere
  • 120 separate avspillinger
  • 16 tildelbare x-keys
  • Innebygd tastaturskuff
  • Innebygd strømforsyning med batteribackup
  • 3 etherCON-kontakter, 6 USB-kontakter
  • 2 bakbelyste motoriserte A/B-fadere 100 mm
  • Individuelt bakbelyste og dimbare stillegående (klikkfrie) taster
Teknisk info

Produktinformasjon

Type Lysbord


Dokumenter
50545