MA grandMA3 onPC rack-unit 4096 parametre, 2 DMX porter MA grandMA3 onPC rack-unit 4096 parametre, 2 DMX porter MA grandMA3 onPC rack-unit 4096 parametre, 2 DMX porter

MA grandMA3 onPC rack-unit

4096 parametre, 2 DMX porter

Varenr: 4023806
95 200,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (20 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse
GrandMA3 onPC Rack-Unit

GrandMA3 onPC Rack-Unit

Leter du etter en grandMA3 onPC kontrolløsning som kan installeres i et 19" rack? Jobber du i en fast installasjon som et teater, kjøpesenter, TV/streaming-studio eller hus for tilbedelse og trenger en pålitelig backup-løsning for ditt grandMA3 lyskontrollsystem? Eller ønsker du å implementere et selvstendig lyskontrollsystem for ditt show som kjører automatisk på grunn av eksterne triggere, for eksempel i en fornøyelsespark eller for arkitektonisk belysning?

Hvis du kan krysse av for ett av disse punktene, er grandMA3 onPC rack-enheten den perfekte løsningen for deg. Det er en førsteklasses onPC-kontroller i 19" format med grandMA3 onPC-programvaren allerede forhåndsinstallert på en kraftig datamaskin. Så du vil ikke gå glipp av noen funksjoner eller programvarefunksjonalitet sammenlignet med grandMA3-konsollene. Bare koble til en mus, et tastatur og opptil to eksterne skjermer, og du kan direkte kontrollere 4 096 parametere.

Enheten blir levert med Windows IoT - så vi kan sørge for at den kan få et riktig fabrikk reset-bilde ved behov.

Det er ikke bare en kraftig kontrolløsning, men også en optimal avspillingsenhet. Alle relevante tilkoblinger - DMX ut/innganger, MIDI inn/ut, tidskode og DC fjernkontroll - er allerede innebygd for direkte bruk. Kanskje showet ditt utløses av agenda hendelser og kjører automatisk – grandMA3 onPC rack-enheten er den perfekte løsningen for mange installasjonsprosjekter.

Forestille deg at du vil lage en løsning for en liten til middels stor installasjon: Du kan kombinere grandMA3 onPC rack-enheten med en grandMA3 onPC command wing og/eller opptil to grandMA3 onPC fader wings for å kontrollere eller forhåndsprogrammere ditt show. I tillegg kan den fungere som en fullverdig og pålitelig backup-enhet i ditt grandMA3 lyskontrollsystem.

Funksjoner

  • Sanntidskontroll for 4 096 parametere - i kombinasjon med forhåndsinstallert grandMA3 onPC-programvare
  • 2 DMX-utganger, 1 DMX-inngang
  • 2 eksterne multi-touch-skjermer kan kobles til
  • 1 intern multi-touch kommandoskjerm
  • 2 RJ45-kontakter
  • 6 USB-kontakter
  • Ulike kontrollgrensesnitt
Teknisk info

Produktinformasjon

Type Lysbord


Dokumenter
45653