Sennheiser XSW IEM SR (A) XS Wireless IEM-Transmitter

Sennheiser XSW IEM SR (A)

XS Wireless IEM-Transmitter

Varenr: XSW IEM SR (A)
3 080,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
Ikke på lager (18 dager)
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

XS Wireless IEM-senderen har et solid metallhus og kan brukes som del av et stativmontert system eller for seg selv. Den klare, bakgrunnsbelyste menyen gjør oppsettet enkelt også på mørke scener. XLR-kombo-inngangene gir fleksible kablingsmuligheter – du kan koble til alt med XLR-plugg eller 6,3 mm (1/4”) stor plugg. Du kan kontrollere miksen på øret lokalt med hodetelefonutgangen foran. Det tar bare sekunder å sette opp alternativer for forsterkning, mono og stereo, inngangsfølsomhet eller frekvenskanaler takket være den klare og enkle menyen.

Den solide XS Wireless IEM-senderen har et metallhus konstruert for skiftende scener, øvingslokaler og reiser. Senderen kan brukes for seg selv eller som del av et stativ med det valgfrie stativmonteringssettet. Den avtakbare BNC-antennen gir deg flere monteringsalternativer.

Grensesnittet foran med bakgrunnsbelysning gir enkel tilgang til en intuitiv meny. Selv på mørke scener holder det med et par klikk for å optimalisere inngangssignaler, koble til flere mottakere med det infrarøde panelt eller bare følge med på lydstatusen.

De to XLR-kombo-inngangene på baksiden passer både XLR-koblinger og 6,3 mm (1/4”) store koblinger, noe som gir mye fleksibilitet med ulike kablingsalternativer. En 6,3 mm (1/4”) hodetelefonutgang på forsiden kan brukes til kablet, stasjonær monitorering eller for å gi rask oversikt med større oppsett.

Avanserte innstillinger som forsterkning, inngangsfølsomhet, mono- og stereoinnstillinger og åtte frekvensbanker med 12 forhåndsberegnede kanaler hver gjør at senderen fungerer som perfekt monitor på alle scener og i alle lokaler.


  • Singel-stereo UHF-sender for XS Wireless IEM-systemer

  • Solid metallhus i standard halv stativ-størrelse

  • Bakgrunnsbelyst frontpanel for tilgang til alle viktige innstillinger

  • 2x XLR og 6,3 mm (1/4”) TRS-kombo-innganger

  • Ekstra hodetelefonutgang (6,3 mm/¼”) i front

  • Avtakbar BNC-antenn for optimal posisjonering

  • 8 frekvensbanker med 12 forhåndsberegnede kanaler hver

Klar til å utvide mulighetene

Det å legge til en ny sender i øremonitor-oppsettet gjør det mulig med mer raffinerte mikser og detaljer. Med flere kanaler kan du lage den perfekte miksen du trenger. XS Wireless IEM-serien kan enkelt utvides med flere sendere. De har halv stativ-størrelse, et valgfritt stativalternativ og avtakbar antenne som kan monteres på bak- eller forsiden med den valgfrie frontantennekabelen. Og du kan selvsagt bare koble den inn og bruke den for seg selv for øyeblikkelig oppgradering av ditt personlige monitorsystem.


Enkel i bruk

Det går fort å sette seg inn i bruken av XS Wireless IEM-senderen. Så lett er det: Synkroniser én, to eller hele tolv mottakere med den infrarøde sensoren. Kos deg med din personlige monitormiks. Nå er det enkelt å bruke øremonitorer, og du har fortsatt fleksibiliteten med avanserte innstillinger. Kombo-inngangene gjør at systemet ditt passer alt utstyr med XLR- eller TRS-/6,3 mm (1/4)” kontakter.

Teknisk info

Produktinformasjon

Frekvensbånd 476 - 500 MHz


Dokumenter
36756