Sort aluminiumsrør 48x4 1m 4,5mm gods 100cm Legering 6082 T6

Sort aluminiumsrør 48x4 1m

4,5mm gods 100cm Legering 6082 T6

Varenr: 112170
478,-eks mva.
Logg inn for å se dine nettopriser.
Ikke kunde? Søk om kundestatus.
FargeSort
Sort aluminiumsrør 48x4 1m 4,5mm gods 100cm Legering 6082 T6
.
Lengde
Vis varianter som liste
50+ På lager
BeskrivelseTeknisk infoDokumenter
Beskrivelse

Produktbeskrivelse: Aluminiumsrør, 4,5mm gods, Legering 6082 T6, 48x4,5 tykkelse for scene, teater og konsertindustrien

 

Vårt aluminiumsrør med 4,5mm gods, legering 6082 T6 og 48x4 tykkelse er spesialdesignet for å møte behovene i scene-, teater- og konsertindustrien. Dette røret er av høyeste kvalitet og er utviklet med tanke på pålitelighet, fleksibilitet og enkel håndtering.

 

Med en gods på 4,5mm tilbyr dette aluminiumsrøret optimal styrke og vektforhold. Det er solid nok til å tåle belastninger og samtidig lett å håndtere og installere. Røret er laget av legering 6082, som er kjent for sin eksepsjonelle korrosjonsbestandighet og sveiseegenskaper. Dette sikrer at røret kan motstå slitasje og værforhold som er vanlig i scenemiljøer.

 

Med en tykkelse på 48x4 er dette aluminiumsrøret ideelt for bruk i sceneoppbygging, rigging og konstruksjon av scenestrukturer. Det kan brukes til å lage støttestrukturer, rammer, stativer, truss-systemer og mye mer. Røret gir solid støtte og stabilitet til scenen og gir en trygg plattform for artistenes opptredener og utstyret som brukes.

 

Vår 6082 T6 aluminiumslegering er kjent for sin overlegne styrke og holdbarhet. Den tåler betydelig belastning og gir stabilitet og sikkerhet til scenekonstruksjoner.

 

Vi forstår viktigheten av estetikk i sceneproduksjoner, derfor tilbyr vi en jevn sort overflatefinish på røret. Dette gir en attraktiv visuell appell.

 

Vi tilbyr aluminiumsrøret i forskjellige lengder og kan tilpasse størrelser etter dine spesifikke krav. Vår produksjonsprosess er nøye overvåket for å sikre at hvert rør oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene. Vi er stolte av å tilby produkter som er pålitelige og som oppfyller de strenge kravene i scene-, teater- og konsertindustrien.

 

Samlet sett er vårt aluminiumsrør med 4,5mm gods, legering 6082 T6 og 48x4 tykkelse det ideelle valget for scene-, teater- og konsertbransjen. Det gir pålitelig støtte, holdbarhet og enkel håndtering for å møte de spesifikke behovene til sceneproduksjoner. Uansett om det brukes til oppsett av scener, rigging eller andre scenekonstruksjoner, kan du være trygg på at dette røret vil levere fremragende ytelse og sikkerhet.



Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Lengde 1m


Dokumenter
39412